Четирикратната олимпийска шампионка от Рио 2016 и една от най-големите звезди в

...
Четирикратната олимпийска шампионка от Рио 2016 и една от най-големите звезди в
Коментари Харесай

Симон Байлс се завърна! И спечели бронзов медал

Четирикратната олимпийска шампионка от Рио 2016 и една от най-големите звезди в спортната гимнастика Симон Байлс се завърна в залата и - макар отдръпването си предходната седмица - взе участие на финала на греда по време на Олимпийските игри в Токио.

Кралицата на гимнастиката сподели отлична комбинация и справедливо взе бронзовия медал с 14.000 точки. Така на втора поредна Олимпиада тя остана трета на този апарат. Това е седмият й орден от Олимпиада и втори от Токио 2020. 

16-годишната Чънчън Гуан от Китай завоюва златната купа. Гуан извърши доста мощно комбиниране и получи оценка от 14.633 точки. Втора се класира друга китайка - Сицзин Тан на 18 години, която беше оценена с 14.233 точки. По всичко проличава, че Симон Байлс победи със своя триумф, като тя даже качи в персоналния си профил в Инстаграм фотография, на която си прави селфи със златната медалистка Гуан и я поздрави за заслужената победа.
    View this post on Instagram           
A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Президентът на МОК Томас Бах и президентът на Международната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе изгледаха надпреварата. След финала Бах персонално поздрави Байлс, която преодоля себе си и стигна до оценката.

" Беше ми нервно, само че се усещах сносно ", сподели Симон, представена от ABC News. 

Припомняме, че 24-годишната американка се отдръпна от присъединяване в отборния край, в самостоятелния многобой и на финалите на земя, прескок и смесена успоредка поради проблеми с психичното здраве. Тогава гимнастичката каза, има чувството, че " носи тежестта на света " и че спортистите също би трябвало да защитят ума и тялото си, " вместо просто да излезем там и да създадем това, което светът желае от нас ".

 
Звездата на Олимпиадата, която се отдръпна, с цел да запази душeвността си
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР